Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Τιμης ενεκεν....

Αν και δεν ειμαι γνωστρια της τεχνολογιας,ουτε θεωρω οτι ενα ψυχρο computer μπορει να φερει κοντα αγνωστους ανθρωπους,ειδικα επειδη υπαρχει η επιλογη της ανωνυμιας,παρ'ολα αυτα,κανοντας βολτα δυο χρονια στα διαφορα ελληνικα και ξενα blogs,ανακαλυψα εναν αλλο κοσμο...Τον κοσμο της συγχρονης γυναικας.Αυτης της γυναικας,μανας,γιαγιας,κορης,συζυγου,αδερφης,θειας,εργαζομενης και μη,αυτης της γυναικας που ειναι σε ολα αξια,τα καταφερνει μια χαρα,τα προλαβαινει ολα,εχει αποψη,κουραγιο,δημιουργικοτητα και διψα για ζωη.Ειλικρινα πολλες φορες εμεινα με ανοιχτο το στομα με δημιουργιες γυναικων,ιδεες για κατασκευες,αποψεις για τη ζωη,προσωπικες ιστοριες,δυνατες φιλιες μεσω των blogs και ανθρωπους που μ'εκαναν να τους αγαπησω,αν και δεν τους γνωριζω.Καθημερινα η συντροφια μου ειναι αυτος ο κοσμος.Πηρα κουραγιο ν΄ασχοληθω με καινουργια πραγματα,αν και ασχολιομουν χρονια με τη ζωγραφικη,το κεντημα,το βελονακι και με φανατισμο με το νοικοκυριο και προσφατα με την αγιογραφια.Εγκαταλειποντας στα 20 τη Νομικη για το γαμο,ο κοσμος μου εγινε η οικογενεια.Μια μοναχοκορη ολη η ζωη.Το νοημα της ζωης για καθε μανουλα!Απο αυτο το blog και στη πρωτη μου αναρτηση,παντα το ηθελα,θελω να ευχαριστησω μεσα απ'τη καρδια μου,ολες τις γυναικες που εχουν blogs και μοιραζονται την καθημερινοτητα τους,τις ιδεες τους,τις δημιουργιες τους,κανοντας συντροφια σε κοσμο που το εχει αναγκη.Ειδικα θελω να αναφερθω σε μια γυναικα,που μου εχει κανει συντροφια σε καλες και κακες στιγμες μου χωρις να το ξερει,μ'εχει κανει να γελασω,να κλαψω,να χαρω,να ελπισω και μέχει κανει να αναρωτηθω:Μα υπαρχουν ακομη τοσο καλοι ανθρωποι στη κοινωνια που ζουμε?
Στην κυρια ΑΧΤΙΔΑ.Την ευχαριστω πολυ μεσα απ΄τη καρδια μου.Ηταν το μονο blog που θυμομουνα οταν καποτε σβηστηκαν ξαφνικα ολα τ΄αρχεια του υπολογιστη ξαφνικα απο βλαβη.Τη θεωρω το alter ego μου.Βρηκα κοντα της τοσα κοινα που με εκφραζουν απ'τις αποψεις της και ζωντας 22 χρονια με το Parkinson που πασχει η μητερα μου,την αισθανθηκα πιο κοντα μου.
Κυρια Γεωργια ,να ειστε καλα και εσεις και η υπεροχη οικογενεια που εχετε!
Αυτη λοιπον η πρωτη αναρτηση,αφιερωμα και τιμη σ΄ολες τις γυναικες που εχουν blogs και μοιραζονται πραγματα με αλλες.Θα προσπαθησω να φανω ανταξια τους σε δημιουργιες,γιατι δημουργω κι εγω μεσα απ'τις ιδεες τους και να ευχαριστησω οσες με τιμησουν.
Τον θαυμασμο μου και την αγαπη μου σε ολες!

8 σχόλια:

  1. Ουάου! με συγκίνησες..δεν έχεις παρακολούθηση για να σε βρήσκω εύκολα, αν θες πάτα στο μπλογκ μου τη παρακολούθηση δίπλα αν κι εγώ θα σε βάλω στα μπλοκ δίπλα μου για να μπαίνουν από μένα σε σένα.Γλυκιά μου δεν είμαι τίποτα το ιδιαίτερο..απλά δεν εγκαταλείπω εύκολα τα ..κεκτημένα..δεν γονατίζω ..και αν κάποιες στιγμές το κάνω είναι στιγμιαίο πίστεψε με.Εύχομαι να χαρείς το κοριτσάκι σου όπως το ονειρεύεσαι και ..καλή παρέα στα μπλογκ .Θα πάρεις εδώ ότι δώσεις γλυκιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολυ για το ποδαρικο!Μου φιαξατε τη μερα μου.Θα μαθω σιγα-σιγα τα της τεχνολογιας.Σας θαυμαζω.Εσεις μπορει να μην το γνωριζετε αλλα για καποιους,μπορει να ειστε κατι το πολυ ιδιαιτερο!

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!
    ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΣ ΑΧΤΙΔΑΣ Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλως σας βρηκα κυρια Ρενα μου.Απο πολυ καιρο ηθελα να το κανω!Οτι ειπα το αισθανομαι και ειναι και αληθεια.Με κανατε χαρουμενη!Σας στελνω την εκτιμηση και την αγαπη μου!!!!

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Μαράκι...έλειπα από το πρωί και γύρισα μόλις και είδα την επίσκεψη που μου έκανες και σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ. Είπα λοιπόν αμέσως να σε επισκεφτώ και να σε καλωσορίσω στην παρέα μας. Εγώ ξεκίνησα πριν 5 περίπου χρόνια ευρισκόμενη σε απόλυτη..."αφασία" περί τα κομπιουτερίστικα, και με τη βοήθεια των παιδιών μου και των φιλενάδων εδώ μέσα έμαθα πολλά....και κάθε μέρα μαθαίνω. Σου εύχομαι καλές δημιουργίες (είπαμε...Η ΤΕΧΝΗ ΣΩΖΕΙ) να είσαι καλά εσύ και η οικογένειά σου, να μας επισκέπτεσαι...να μας μιλάς....να μας ρωτάς για όποια απορία έχεις.....και να είσαι σίγουρη ότι όλες θα ανταποκριθούμε. Κι εγώ έτσι αισθάνομαι εδώ μέσα.....σαν να είμαι με φίλες που τις ξέρω χρόνια.....πολλά φιλιά....Καληνύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενιτσα,ευχαριστω για ολα.Στην αναρτηση μου,ταπα ολα.Οτι αισθανομουν αλλα δεν ειχα βημα να μιλησω μεχρι τωρα.Οσο απο τεχνη..,μεχρι και χτιστης εχω γινει.Κατι αφημενα μερεμετια,βαψιματα,ζωγραφικη τοιχων,εχω χτισει με alfablokc,asta απ'ολα εχω κανει.Θα τα δειτε περαιτερω!
      Φιλια!!

      Διαγραφή