Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ο γλυκος πονος!!!!!!!!!!

Καλο μηνα!!!!!
Ας ελπισουμε οτι θαναι καλος μηνας,λυτρωτικος για τον Ελληνικο λαο που υποφερει,ν'ανασανει τον αερα της ελπιδας,να διωξει τους Εφιαλτες στο μονοπατι των Ερινυων τους,μαζι με την Ευρωπη της φτωχειας,της δυστυχιας και της εξαθλιωσης.Το χρωσταμε ολοι στα παιδια μας και τις επερχομενες γενιες.
Εχθες ειχα τα γενεθλια μου και τα περασα ηρεμα αλλα και με περισυλλογη.Μεγαλωνω,φευγει σιγα-σιγα η δικια μου η γενια.Τοπο στα νειατα.Πρεπει να παραδωσουμε τη σκυταλη της ζωης,σε μια κοινωνια ελπιδας,προοπτικης και αξιοπρεπειας.Ειλικρινα,ηταν τα πρωτα γενεθλια της ζωης μου που προβληματιστηκα τοσο πολυ.Οχι γιατι περασε αλλος ενας χρονος στη πλατη μου αλλα για τις γενιες που ερχονται.Και πως θαναι του χρονου?Φιλοσοφικο το ερωτημα,αλλα υπαρκτες οι δυσκολιες.Θεου θελοντος,ιδωμεν...........
Ιουνιος!!!!!!!!!!
Καινουργιος μηνας.....Κι ζωη κυλα στη καθημερινοτητα της.Το προγραμμα ειχε σημερα επισκεψη σ'ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο,τον οδοντιατρο μου!!!!!!!Παραδοξο ε?
Για πολλους ο οδοντιατρος ειναι ο μπαμπουλας του πονου,για μενα η χαρα μου!!!!!!!!!Αναφερομαι στον αγαπημενο μου Κωνσταντινο,ενα σπουδαιο επιστημονα αλλα πανω απ'ολα ενα σπουδαιο ανθρωπο,που τιμα με το παραπανω τον ορκο του Ιπποκρατη,διαπρεποντας στο χωρο της οδοντιατρικης!!!!!Ενα συγχρονο ιατρειο στη Κηφισια,μοντερνο,πληρως εξοπλισμενο,με μια αυρα θετικη,που σε κανει να νομιζεις οτι εισαι σε χωρο ανακουφισης και χαλαρωσης!!!!!!!






Το ιατρειο της απολυτης ανακουφισης!!!!!!Ειναι διακοσμημενο με δικα μου εργα και τον ευχαριστω πολυ που με τιμησε με αυτον τον τροπο!!!!!!!















Στο μπαννερ δεξια στη σελιδα μου <<My lovely dentist>>aναλυτικα το ευρος της επιστημης του αγαπημενου μου οδοντιατρου!!!!!!!!!!!
Κωσταντινε μου σου χρωσταω πολλα!!!!!!!!!

Επισης,θα ηθελα να ευχαριστησω μεσα απ'την καρδια μου,την Σοφια απο το ομορφο και πολυ αξιολογο blog <<Η γελαστη κλωστη>>,για το βραβειο που μου εδωσε και να σου πω Σοφια μου να τα χιλιασεις τα βραβεια σου,γιατι τα αξιζεις!!!!!!!!!!Εχεις ενα αξιο blog!!!!!!!!!





Σοφια μου,σ'ευχαριστω πολυ και παλι!!!!!!!

Καλο Σαββατοκυριακο και καλη εβδομαδα σε ολους!!!!!!!!!!



61 σχόλια:

  1. Πράγματι!...τα έργα σου το άλλαξαν το ιατρείο....του έδωσαν μιά άλλη όψη...Μαρία μου πολύ-πολύ όμορφα τα έργα σου!!! το ιατρείο έγινε πιό συμπαθητικό!!!...Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΕΡΗ!!!ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Θ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ .....ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΤΟΥ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mαρακι μου πολυχρονη να εισαι παντα καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια σου πολλά να τα εκατοστήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!
    ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ!!!!!!
    Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!!ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!!!!ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ!!!!!
    ΚΑΛΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ!!!!!
    ΑΝΤΕ , ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρία μου χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα γερή και αισιόδοξη!!!Τα έργα σου στο ιατρείο υπέροχα το αδιάβροχο όντως φαίνεται σαν αληθινό!!!Μπράβο!!!Φιλάκια και καλή σου μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια σου πολλά!!!Να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη!Το έργο σου στο οδοντιατρείο καταπληκτικό!όσο για την κατάσταση στη χώρα εύχομαι πραγματικά να φτιάξουν τα πράγματα!Φιλάκια πολλά και καλό 3ήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχο το ιατρείο του Κωνσταντίνου !! Πολύ όμορφα στολισμένο με τα ωραία σου έργα !!!!Καλό μήνα Μαρία μου και καλή Κυριακή !!!! Φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαρία... τι ωραία.. είχες τα γενέθλιά σου!! Πολύχρονη!!!!

    Αυτός ο χρόνος εύχομαι ναναι ο καλύτερος...

    Και χαίρομαι που βρήκες άνθρωπο!! στο πρόσωπο του γιατρού σου!!!

    Πολύ ωραίο και το δώρο σου !!! Σίγουρα όλοι θα ρωτούν ποιος το έφτιαξε αυτό!!!

    τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γλυκό μου Μαράκι να τα εκατοστήσεις καλή μου!!Σου εύχομαι υγεία , ευτυχία και καλοτυχία στην μονάκριβη κορούλα σου!!!!Να την χαίρεσαι και να την καμαρώνεις!!!Ηρθα το πρωί,αλλά δεν άφησα σχόλιο.Ηθελα πρώτα να θαυμάσω τον εξαιρετικό πίνακά σου και να απολαύσω την ζεστή και γεμάτη συναισθήματα ανάρτησή σου!!!!ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη μου Χρυσανθη,σ'ευχαριστω πολυ!!!!Τα λογια σου μετρανε διπλα για μενα!!!!!
      Φιλια πολλα!!!!!

      Διαγραφή
  11. ΜΑΡΑΚΙ
    ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ανάμεσα σ ανθρωπους που αγαπάς και σ αγαπούν!
    Καλό Μήνα επίσης,μακάρι να φέρει κάθε καλό.
    Οσο για τον οδοντρίατρό σου μάλλον είναι ο μοναδικός εν Ελλάδι που απολαμβάνει τόση αγάπη.Η μοναδική ειδικότητα που απεχθάνομαι όσο τίποτα στον Κόσμο. Το έργο σου πανέμορφο, χαλαρώνει και δημιουργεί αισιοδοξία.
    Φιλάκια πολλά και ευχές πολλες και πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια σου πολλά και καλά, Μαράκι, να τα χιλιάσεις και να χαίρεσαι αυτούς που αγαπάς. Οι σκέψεις σου είναι και δικές μου και όλων μας, φαντάζομαι! Ποιος το περίμενε να φτάσουμε εδώ... αν και θάπρεπε, νομίζω, με τόση κατανάλωση που ζήσαμε! Τέλος πάντων, μακάρι να βρεθεί ΕΝΑΣ πατριώτης μπας και ανακάμψει αυτή η παντέρμη χώρα!
    Τέτοια χαλάρωση στο οδοντιατρείο - έστω κι' ενός πολυαγαπημένου φίλου - ποτέ μου δεν ένιωσα! Να τον έχω κολλητό μου, να τον λατρεύω, αρκεί να μην πατήσω ποτέ στο ιατρείο του!!!!!!
    Τον πίνακα σου τον λάτρεψα.... είναι φανταστικός!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλια μου σ'ευχαριστω πολυ,μακαρι για ολους!!!!!
      Φιλια πολλα!!!!!!

      Διαγραφή
  13. Καλησπέρα, Χρόνια Πολλά και Καλά, με υγεία και αγάπη !!
    Ο πίνακας με το αδιάβροχο είναι πολύ ωραίος !!
    Τα υπέροχα δεντράκια με τις σκιές τους είναι δικά σου ??
    Πραγματικά ο χώρος είναι όμορφος και προσφέρει ανέσεις και χαλάρωση !!
    Μαρία έχεις ταλέντο , ζωγραφίζεις υπέροχα !!

    Ευχούλες και πολλά χαιρετίσματα από Σάμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθηνα μου,ευχαριστω πολυ για ολα!!!!Ναι,ειναι ενας πολυ ομορφος χωρος με θετικη,κι ανθρωπινη αυρα.
      Φιλια πολλα!!!

      Διαγραφή
  14. Μαράκι, είσαι μεγάλη ζωγράφος.
    Και το θέμα του παλιού ξύλου με το αδιάβροχο καταπληκτικό!
    Καλό μήνα, λοιπόν, καλό καλοκαίρι, να είσαι καλά και εύχομαι
    αν έχεις ανάγκη από γιατρό, αυτός να είναι μόνο ο οδοντίατρος!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφακι,την καλυτερη ευχη μου δινεις,μακαρι αυτο ναναι για ολους,ευχαριστωωωωωωωω!!!!!!
      Πολλα φιλιααα!!!

      Διαγραφή
  15. Xρόνια πολλά και δημιουργικά...Ο πίνακάς σου μου άρεσε πάρα πολύ...Καλό Σ/Κ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΕΡΗ !!!! ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ...ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΩΣΕΙΣ....ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαράκι μου χρόνια σου πολλά, εύχομαι ότι καλύτερο μέσα απο την καρδιά μου, να είσαι πάντα γερή και δημιουργική!!!!Ο πίνακας υπέροχος!!!!!!!Το ιατρείο πολύ ωραίο!!!!,
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Dear Maria, congratulations for the award!!!
    Kisses.
    Alessandra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ!!!!!Ο ΠΙΝΑΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γεια σου Μαρία μου, είδες για να μην έχω την πολυτέλεια χρόνου να περνάω πιο συχνά;
    ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ Μαρία μου. Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!!
    Ό πίνακάς σου είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ!! Είσαι ταλαντούχα!!!! Πραγματικά μου άρεσε πάαααρα πολύ. Λες και είναι πραγματικό το αδιάβροχο. Κατάφερες να δείξεις και το είδος του υφάσματος!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!
    Συγχαρητήρια και για το βραβείο σου, αξίζεις πολλά τέτοια βραβεία.
    Χάρηκα που πέρασα και είδα την ανάρτησή σου, λυπήθηκα που δεν πέρασα πιο νωρίς...
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ Μαρία μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδουλα μου σ'ευχαριστω μεσα απ'τη ψυχη μου,σ'αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  22. Χρόνια σου Πολλά γλυκό μου Μαράκι!!! Να σε χαιρόμαστε εμείς και όσοι σ'αγαπούν!!! Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έντυσες το ιατρείο με τόσο ζεστές εικόνες!!! Του έδωσες μια άλλη πνοή και μπράβο σου γι'αυτό!!!! Σου στέλνω μαζί με τις ευχές μου και μια ζεστή αγκαλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kικιτσα μου σ'ευχαριστω πολυ,τα λογια σου μου γεμιζουν τη ψυχη!!!

      Διαγραφή
  23. Μαρία σου εύχομαι ολόψυχα Χρόνια σου Πολλά με υγεία, χαρά, δημιουργίες!!
    Πολύ όμορφος και ιδιαίτερος πίνακας!
    Καλό σου μήνα και καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επισης Μαντρινα μου,ευχομαι τα ιδια!!!!Σ'ευχαριστω πολυ!!!!

      Διαγραφή
  24. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!! ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΕΣ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΑ ΛΕΝΕ "ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ"...!! ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟΔΟΝΤΟ! ΧΑΧΑΧΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπέρα Μαρία!!Χρόνια σου Πολλά με Υγεία και Ευτυχία σου εύχομαι!!!Θα πω την αλήθεια!!!Ο πίνακας είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ και στην αρχή ξεγελάστηκα με το κίτρινο αδιάβροχο, αρχικά νόμιζα ότι ήταν ΑΛΗΘΙΝΟ (το επεξεργάστηκα λίγο για να καταλάβω πως δεν ήταν)!!!Σου αξίζουν χίλια μπράβο!!Πολύ μου άρεσε η διακόσμηση του Ιατρείου, αλλά γενικότερα δεν θέλω να ακούω για Οδοντογιατρό :) Ας ελπίσουμε πως αυτός ο νέος μήνας να είναι μια νέα καλύτερη αρχή για την χώρα μας!!!Φιλάκια και καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μαρία μου, ξαναπέρασα για να δώ άλλη μια φορά τον πίνακα με το αδιάβροχο που με είχε εντυπωσιάσει!
    Και βλέπω ότι τις προάλλες ξεχάστηκα και δεν σου ευχήθηκα για τα γενέθλιά σου !!!!Εστω και καθυστερημένα, σου στέλνω τις ευχές μου για χρόνια πολλά και κυρίως καλά, να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου και να σε χαίρονται. Φιλάκια πολλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χρόνια πολλά Μαρία ευτυχισμένα γεμάτα αγάπη και δημιουργία!!!Ο πίνακας σου είναι εντυπωσιακός!!!Κέρδισες δωράκι στο blog μου!!!Περιμένω τη διεύθυνση σου για να στο στείλω!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γεια σου Μαράκι μου αγαπημένο!
    Πέρασα για να σου ευχηθώ
    ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!
    Φιλάκια πολλά και μια αγκαλιά -ανυπομονώ να σου τα δώσω και από κοντά-!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Ροδουλα μου,οσες φορες και να μου γραψεις εσυ χαιρομαι υπερβολικα!!!!!

      Διαγραφή
  29. Γεια σου Μαράκι μου αγαπημένο!
    Πέρασα για να σου ευχηθώ
    ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!
    Φιλάκια πολλά και μια αγκαλιά -ανυπομονώ να σου τα δώσω και από κοντά-!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλό βράδυ και καλό Σαββατοκύριακο Μαράκι μου!!!!Σου στέλνω τα φιλιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φιλια μου σ'ευχαριστω πολυ,μακαρι για ολους!!!!!
    Φιλια πολλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή