Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Για το bazaar της ΜΚΟ και οχι μονο!

Χαιρετιζω ολο τον κοσμο!Σημερα η αναρτηση αφορα την προσφορα μου στο φιλανθρωπικο bazaar της ΜΚΟ -Μεινε Δυνατος,απο το blog της Κatrinα-Made by me.
Μια  μπιζουτιερα δικια μου που την εφερα απο την Αγγλια,αλλα επειδη ηταν ολομαυρη απο δερμα την μεταμορφωσα,της εδωσα λιγο χρωμα,την στολισα,αν και το δερμα ειναι λιγο δυσκολο σαν υλικο να το στολισεις.Εβαψα το καπακι της και τα μικρα καπακακια απο τις θηκες που ειναι μεσα με χρυσομπογια Casati,βρηκα μια παλια καρφιτσα και της προσθεσα ενα φιογκακι και τουλι απο μπουμπουνιερα και το κολλησα στο καπακι με κολλα γερμανικη.Φορεσε τα καλα της νομιζω!!!!!!!


 
Οπως εγινε οταν την εβαψα με χρυσομπογια.Δυστυχως δεν την πηρα φωτο,οταν ηταν καταμαυρη.
 
 
Κι οπως εγινε οταν της φορεσα τα στολιδια της!!!!!
 

 
 
 
 
Μια μπιζουτιερα δεν θελει ομως και τα κοσμηματα της?
Εφτιαξα λοπον ενα κολλιεδακι για το λαιμο απο χαντρουλες,απο 2 μικρα βραχιολακια του χεριου και το ζευγαρωσα με μια καρφιτσουλα  φο-μπιζου για οποιοδηποτε ενδυμα.
 
 
 
 
 
 

Βρηκα κι ενα κουτακι ασπρο, του κολλησα πουλιες,εβαλα μια κορδελλιτσα σε φιογκο και μια καρφιτσουλα.Παντα φυλαω μπιχλιμπιδια διαφορα απο οτιδηποτε και παντα ειναι χρησιμα!!!!

 
 
 
 
 
 


 
 
Ολο το σετακι σε πληρη διαταξη!!!!
 
 
 
Και δυο συνοδευτικες Χριστουγεννιατικες καρτουλες,μονο που οι ευχες ειναι στ'αγγλικα,μιας και τις εφερε η κορη μου απο την Αγγλια.
Ευχομαι ολοψυχα να πετυχει το bazaar,να επιτευχθει ο στοχος του να βοηθηθουν οι πασχοντες, γιατι ο ακατανομαστος ειναι μια σκληρη και οδυνηρη αρρωστεια και αυτοι οι ανθρωποι χρειαζονται υλικη και ηθικη βοηθεια απο ολους μας.Μακαρι ποτε κανεις ανθρωπος να μην αντιμετωπισει τετοιο προβλημα και η επιστημη να βρει τους τροπους ν'απαλυνει τοσο πονο που ζει η ανθρωποτητα απ'αυτη την αρρωστεια.
Παντου πρεπει να δινουμε οπου υπαρχει αναγκη και πονος,μιας και εχουμε ενα αναλγητο κρατος και επρεπε ολα τα ιδρυματα να εχουν τη μεριμνα του.Δυστυχως υπαρχουν λεφτα για αλλα πραγματα αλλα για τετοιες αναγκες τα ταμεια ειναι κλειστα!!!!!!!
Και μην ξεχναμε το φιλοζωικο bazaar της Ελληνικης Φιλοζωικης Εταιριας www.filozoiki.gr, γιατι και τα καημενα τα ζωα εχουν την ιδια αξια με τον ανθρωπο,ειναι η ζωη με αλλη μορφη!!!!!!!!
 
 
 
 
Το αλλο μας blog  Πλανητης για ΟΛΟΥΣ ,συμπραττει στο bazaar της Φιλοζωικης Εταιρειας γιατι οι αναγκες των ζωων ειναι ιδιες με τις ανθρωπινες και πρεπει κι εκει να βοηθησουμε οπως μπορουμε!!!!!!!!!!!!!!!
 
Να μην ξεχασω ν'αναφερω και τα βραβεια που μου εδωσαν ο πασιγνωστος Σκρουτζακος,η Μιραντα απο το blog belladonna.blogspot.gr και η Neli απο το blog Αρωματα και γευσεις.Υπαρχουν σε σειρα στην αριστερη πλευρα του blog μου.Σας ευχαριστω πολυ ολους που μου κανετε την τιμη να μου δινετε βραβεια.
 
Ετοιμαζομαι και για ταλλα bazaar,δεν τα ξεχνω,γιατι οπου εχουν αναγκη,ανθρωποι και ζωα,οπου υπαρχει πονος πρεπει να τον απαλυνουμε.Καλο υπολοιπο του μηνα σε ολους μας!!!!!!!!!!
 

11 σχόλια:

  1. Μαράκι, με περισσή φροντίδα το έφτιαξες,
    όμορφο αποτέλεσμα,
    καλή τύχη λοιπόν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια έγινε η μπιζουτιέρα όπως και τα κοσμήματα. Μπράβο σου που συμμετέχεις σε όλα τα bazaar. Το προσπαθώ κι' εγώ... ελπίζω να τα καταφέρω!
    Φιλάκια πολλά και καλή βδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαράκι μου μπράβο έγινε πανέμορφη η μπιζουτιέρα, αλλά και τα κοσμήματα τέλεια!Καλή επιτυχία εύχομαι στο bazaar!
    Καλή εβδομάδα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dear Maria, you created a wonderful jewel-case. I love the colour that you used to transform it and i love the decorations. Your jewels are amazing and good luck for the important event.
    Baci baci!
    Alessandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ περιποιημένα τα δωράκια σου με μεράκικαι αγάπη!Ετοιμάζομαι να στείλω κι εγώ ό,τι μπορώ!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρία μου, οι δημιουργίες σου είναι πανέμορφες και βέβαια όταν είναι για καλό σκοπό μεταφέρουν μαζί και την αγάπη σου !
    (Κάπως έτσι είχα φτιάξει κι εγώ την μπιζουτιέρα του giveaway μου, επειδή ήταν δερμάτινη και σε σκούρο καφέ χρώμα).
    Πολλά φιλάκια και καλή συνέχεια για τα bazaars.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαρακι μου οτι και να πω ειναι λιγο!!!!Δεν θα πω πολλα μονο ενα μεγαλο ευχαριστω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο Μαράκι μου ,τέλεια όλα τα πραγματάκια σου,την έκανες καταπληκτική τη μπιζουτιέρα,μακαρι να υπάρξει μια ,έστω μια μέρα στον κόσμο όλο που να μην έχει καθολου πόνο κανείς μας,να είσαι καλά και να προσφέρεις πάντα ,καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαρία μου υπέροχα όλα όσα ετοίμασες!!!!! Μπράβο σου!!! Καλή συνέχεια και πολλά φιλάκια!!!!!! Τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ,ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ!!!!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ ΜΗΜΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΕΤΡΕΧΑ.
    ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΑΡ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΗΚΑ.ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΑΡ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!
    Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΖΑΡ
    http://giasminblogspotcom.blogspot.gr/p/bazaar.html
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή