Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Το κουτι της Πανδωρας για το Bazaar του Νηπιαγωγειου Νευροκοπιου!

Καλησπερα σε ολους!
Η εννοια μου ολες αυτες τις ημερες για τα bazzaar που γινονται μουχει δωσει τοση χαρα, κι εδω γινεται ενας χαμος απο πραγματα πουχω βγαλει απο την αποθηκη και πειραματιζομαι απο την περασμενη εβδομαδα!Οτι κι αν κανω το κανω με πολυ αγαπη,χωρις να βαρυγκομω και μεσα απ'την καρδια μου ευχομαι ολα να πετυχουν το στοχο τους.
Αυτη τη φορα,τα πραγματακια θα πανε στο ακριτικο Νευροκοπι,στο bazaar του Νηπιαγωγειου.
Ειναι κατι που εφτιαξα εγω αλλα και θεωρησα σωστο,καποια πραγματακια,να παω να τα ψωνισω απο μεγαλο πολυκαταστημα,ετσι για να υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια.Ετσι κι αλλοιως εμενα η κορη μου μεγαλωσε,δεν εχω παιδικα να δωρισω,αλλα το να ξοδεψω λιγα ευρω για τα παιδακια,ε δεν μου κατεστρεψαν την τσεπη!!!!!!!!!
Εξ αλλου  ο σκοπος ειναι ιερος,αφορα μικρες ψυχουλες,το μελλον μας,σε μια περιοχη ακριτικη,ευαισθητη και τη πιο παγωμενη της Ελλαδας!!!!!
Το πρωτο ειναι ενα σετ καδρακια,φτιαγμενο απο εμενα

 
 
 
Ειναι φτιαγμενα με ακριλικα χρωματα και τα μοτιβα,η πεταλουδα και το πουλακι,ειναι αναγλυφα.
 
Τα υπολοιπα ειπα ειναι αγορασμενα,ετσι για μεγαλυτερη ποικιλια.Ειναι μια λυση κι αυτο.Αμα δεν μπορεις να φτιαξεις κατι,με λιγα ευρω,θα δωσεις μεγαλη χαρα και θαχεις και τη συνειδηση σου ησυχη.Τουλαχιστον εγω αυτο νομιζω.
 
 
 
 
Το κουτι με τα δωρα!!!!!
 
 
 
Τα δωρακια!!!!!!
 
 
 
Παιδικες Κρεμαστρουλες!!!!
 
 
 
 
Μπογιες, μολυβια και καμβαδες ζωγραφικης
 
 
 
 
Δυο φλυτζανακια με δυο μπρελοκακια αρκουδακια
 
Αννουλα μου,το εκανα με πολυ-πολυ αγαπη για τα παιδακια!!!!!!Αυτη ειναι η πρωτη δοση,μεχρι το Δεκεμβριο εχουμε καιρο και για αλλα.Θα στα στειλω ολα μαζι,ομως.Και παλι το ξαναλεω,το κανω απ'την καρδια μου και με μεγαλη χαρα!!!!!!
 
Και μην ξεχναμε το Bazaar της Ελληνικης Φιλοζωικης Εταιρειας και τον αγωνα που κανουν για τ'αδεσποτα και για καθε ζωο που υποφερει.Κι εμεις λεμε,τα ζωα εχουν την ιδια αξια με τον ανθρωπο και ειναι ευθυνη και καθηκον μας να τα βοηθαμε.
Στο blog μας  Πλανητης για ΟΛΟΥΣ ,θα δειτε τις λεπτομερειες.
 
 
 
 
Και η μεγαλη μου αγαπη ο Βεγγουλης μου, σε μια βραδυνη εποπτεια του κηπου, κατω απο το φως της Πανσεληνου!!!!!!
 
 
Σας καληνυχτιζω με πολλη αγαπη!!!!!
 
 
 
 
 
 
 


 

30 σχόλια:

  1. Τι όμορφη ανάρτηση! Τα δωράκια σου ένα κι ένα, με ιδιαίτερη αδυναμία στο χειροποίητο καδράκι χωρίς βέβαια τα υπόλοιπα να υστερούν σε τίποτα, όλα πανέμορφα! Ο Βεγγούλης ένας κούκλος! Καμαρωτός φυλάτει το χώρο όπως του προστάζει η φύση του (φύλακας). Υπέροχη φωτογραφία! Μπράβο Μαράκι! Φιλάκια και καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ciao Maria! You made two paintings very gorgeous! The bird and the butterfly are so cute, so sweet and so marvellous.Your creation is made with grate love...well done dear Maria.You are a special person!
    Kisses
    Alessandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρία... χρυσοχέρα μου... πάρα πολύ ωραία!! και το σκυλάκι... ωραία φώτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρία μου, τα πινακάκια σου είναι πανέμορφα και πολύ περιποιημένα, θα αρέσουν πολύ στο μπαζάρ, αλλά και τα αγοραστά δωράκια θα δώσουν μεγάλη χαρά στα πιτσιρίκια. Συγχαρητήρια για την χειρονομία σου. Φιλάκια πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ,ΤΑ ΠΙΝΑΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΑΡ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΠΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑΡ!!!
    ΚΑΛΟ ΣΚ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΠΙΝΑΚΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΧΑΡΑ!!!!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ Σ/Κ!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι όμορφο πράγμα η προσφορά.....το καδράκι πολύ όμορφο και τα υπόλοιπα δωράκια με γούστο αγορασμένα. Καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχα όσα έφτιαξες αλλά και όσα αγόρασες για τα παζάρια , είναι αληθεια οτι όλες τρέχουμε να προλάβουμε αλλά η χαρά να δίνεις είναι μεγαλύτερη από το να παίρνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαράκι μου τα πινακάκια σου πολύ χαρούμενα ,γλυκούλικα και καλοφτιαγμένα!!!!Μπράβο γλυκιά μου για την χειρονομία σου συνολικά!!!!
    Δεν ξέρω γιατί δεν είδα την προηγούμενη ανάρτησή σου!!τελευταία ο μπλόγκερ δεν μοα ανανεώνει συχνά την σελίδα μου!!!Το έχω διαπιστώσει και με άλλα μπλογκ!!
    Σου εύχομαι μια όμορφη Κυριακή!!Ο βεγγούλης πανέμορφος!!!φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Μαρία μου, για όλα φροντίζεις.... και πολύ καλά σκέφτηκες να αγοράσεις μερικά πραγματάκια που θα δώσουν τόση χαρά!!!! Τα πινακάκια σου είναι πανέμορφα! Και ο Βεγγούλης ένας κούκλος!!!!
    Καλή Κυριακή και καλή βδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραία τα πινακάκια σου αλλά και τα δωράκια σου!!!!!
    Ο φύλακας σου πανέμορφος!!!!!!!!!!
    Φιλιά πολλά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κούκλος ο φύλακάς σου-))))
    τα πινακάκια είναι πανέμορφα,όπως και τα δωράκια σου-)))))
    είσαι μερακλού,πως να το κάνουμε!!!!
    πολλά πολλά φιλιαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bρε Χρυσουλα μου,δεν μπορω να μπω στο blog σου,να σου αφησω σχολιο.Σε κατι κυκλους του Google με βγαζει κι εγω δν ξερω απο ηλεκτρινικα.Πες μου τι να κανω?

      Διαγραφή
  13. Πολλή μεγάλη η προσφορά σου Μαρία μου!Μου αρέσουν πολύ όλα τα δωράκια σου και το καδράκι βέβαια αλλά και τα άλλα τα συσκεύασες με πολλή αγάπη!Ο Βεγγούλης κούκλος,πανέμορφος!Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι όλα πολύ όμορφα Μαρία μου , ο Βέγγος κούκλος ο άτιμος κλέβει την παράσταση καλώς σε βρήκα

    Ξεκινάει το χριστουγεννιάτικο πανηγύρι μας στις 1/11/2012 περιμένω τις δημιουργίες σου φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Dear Maria, once again i' m so thankful for yuor sweet words!!!
    Kisses...baci
    Alessandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το σκυλάκι σου, μου έκλεψε τη καρδιά!!Όλα τα δωράκια πανέμορφα και θα φέρουν σίγουρα μεγάλη χαρά στα παιδάκια.Είτε κατασκευασμένα, είτε αγορασμένα,η χαρά των παιδιών δεν θα έχει διαφορά!Οπότε πολύ καλά έκανες και αγόρασες δωράκια!
    Όσο για τα ζωάκια που είπες, τι αρμονία μπορεί να υπάρξει στη ζωή μας, αν δεν σεβόμαστε τον πλανήτη και όλους τους κατοίκους της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάρα πολύ ωραία τα καδράκια! Όλα είναι όμορφα, αλλά στα χειροποίητα έχω αδυναμία!
    Δεν το συζητώ! Ο σκυλούκος σου κλέβει την παράσταση! Τί στυλ, τί πόζα, τί καμάρι! Τέλειοοοος!
    Να έχεις ένα όμορφο βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα!!!!
    Ο Βεγγούλης είναι κούκλος!!!!!!!
    Όμορφα και τα καδράκια σου με την κορδέλλα!!!!!!!
    Μπράβο σου, είναι πολύ ωραία κίνηση!!!!!!
    Πολλά φιλάκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τόσο αυτό που έφτιαξες με τα χεράκια σου, όσο κι όσα αγόρασες για τον σκοπό αυτό, είναι σούπερ!!! Το σκυλάκι σου είναι πανέμορφο!!! Να είναι γερό να το χαίρεστε!!! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. σε περιμενω και στο σπιτακι μου να τα λεμε και απο εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπράβο ΜΑΡΊΑ μου πολύ ομορφα οσα εκανες με τα χερακια σου αλλα και
    αυτά που αγόρασες ωραια πραγματακια..και καλά εκανες και πήρες και ετοιμα..οτι και να προσφέρουμε καλό ειναι... ο Βέγγος σου κούκλος ειναι...φιλακια πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ,ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ,ΤΟ ΠΗΡΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μαρία μου, ευχαριστώ για την απάντηση!Κατ' αρχήν είπα τη γνώμη μου τελείως φιλικά!Έχω αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και είχα ρωτήσει και τη marie-meraki και μου είχε πει σιγά - σιγά, υπομονή....και πραγματικά, μεά από ένα μήνα που της μιλούσα γλυκά φαγάκι, μεζέδες και λοιπά, την τσάκωσα στο κλουβάκι και πήγε στο γιατρό...Πάντως είναι δύσπιστα τα άτιμα τα αγριμάκια.....Πολλά φιλάκια και...καλό μας κουράγιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολύ όμορφα όλα τα δωράκια που ετοίμασες Μαράκι μου μπράβο!!Τα παιδάκια θα χαρούν πάρα πολύ!!!Να είσαι καλά και να σκορπίζεις τη χαρά πάντα!!Φιλάκια και καλό βράδυ!!

    Υ.Γ.Μαρία μου είπε η Marie πως μου έχεις στείλει κάποιο μέιλ αλλά δυστυχώς εγώ δεν το βρήκα.Μήπως μπορείς να το κοιτάξεις και να μου το ξαναστείλεις σε παρακαλώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μαρία μου γεια σου,
    Ζητώ συγγνώμη που αργώ να περάσω, να ξέρεις ότι σε έχω στην σκέψη μου πάντα!
    Με συγκίνησε αυτή η ανάρτηση!! Ό,τι έχει να κάνει με παιδάκια με συγκινεί! Έχει απόλυτο δίκαιο, στις μέρες μας, ΠΡΕΠΕΙ όλοι μας, με όποιο τρόπο μπορούμε ο καθένας, να βοηθούμε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Υπάρχουν παντού μέρη που μπορείς να αφήσεις είτε τρόφιμα, είτε λεφτά, είτε να συμμετέχει σε φιλανθρωπικά παζάρια, σαν και αυτό της ανάρτησής σου. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    Τα καδράκια σου είναι πανέμορφα, αλλά και η σκέψη σου να αγοράσεις πραγματάκια ήταν πολύ όμορφη.
    Μπράβο σου Μαρία μου!!!
    Το παζάρι για τα ζωάκια το έχω υπόψη μου, μη νομίζεις ότι το ξέχασα. Στο σύνταγμα δε θα γίνει; αν θυμάμαι καλά;
    Πολλά φιλιά Μαρία μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολλά φιλάκια Μαρία μου!!!! Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλή εβδομάδα Μαρία μου. Με τι καταγίνεσαι πάλι και χάθηκες; χαχαχααα. Να είσαι πάντα καλά, και να δημιουργείς Μαρία μου.
    Καλή εβδομάδα να έχεις!!!
    Με την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπημένη μου Μαρία!!! Ταλαντούχα και γενναιόδωρη!!!
    Εύχομαι να είστε όλοι καλά!!! Σου έστειλα και μέηλ, πριν μέρες, αλλά μάλλον δε θα το έχεις δει. Θα σε πάρω και τηλέφωνο.
    Σου στέλνω την αγάπη μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή